Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


4TB Toshiba S300 Surveillance SATA3 HDD (HDWT740UZSVA)

Raktárkészlet: 0 db
4TB Toshiba S300 Surveillance SATA3 HDD (HDWT740UZSVA)
37 980 Ft
Nincs raktáron
Hitelkalkulátor
4TB, 5400RPM, SATA3, 128MB, 3,5 ", S300, Biztonságtechnikai rögzítőkbe
 • SZÉLES KÖRŰ, TESZTEKKEL IGAZOLT KOMPATIBILITÁS
  Az S300 meghajtót skálázhatóságra terveztük, és tesztek igazolják, hogy akár 32 nagy felbontású kamerát is képes támogatni, ezért kiválóan alkalmas idővel bővülő biztonsági kamerarendszerekhez. Kompatibilis a DVR és NVR rendszerekkel, a videokiszolgálókkal, valamint a videokezelő rendszerekkel is, hogy folyamatos, nonstop működése révén Ön nyugodtan aludhasson.

  AZ OKOS TELJESÍTMÉNY ELŐNYEI
  Az S300 okosan gazdálkodik a teljesítménnyel. Ehhez a hátteret a Toshiba Dynamic Cache Technology biztosítja, amely beépített gyorsítótár- és pufferkezelési algoritmus segítségével optimalizálja a gyorsítótár-foglalásokat az olvasási és írási ciklusok során.

  INTEGRÁLT FORGÁSREZGÉS-ÉRZÉKELŐK
  A hagyományos, forgásrezgés-érzékelő nélküli merevlemezek nem kívánt rezgésekkel befolyásolhatják a több beépítőhelyes rendszerek működését. Az S300 meghajtók nagy fokú megbízhatóságát az teremti meg, hogy korszerű szabályozási és érzékelési technológiájukkal minimálisra csökkentik a vibrációs hatásokat. Több érzékelőjük a legkisebb behatást is észleli, a beépített forgásrezgés-érzékelők pedig ellensúlyozzák a forgásrezgés hatásait, így kiküszöbölve az „ütődésből” származó vibrációt a több beépítőhelyes megfigyelő rendszerekben.

  KOMOLY MEGBÍZHATÓSÁG ÉS TARTÓSSÁG
  Az S300 tartós, nagy teljesítményű alkatrészei szélsőséges környezeti hatásoknak is képesek ellenállni, így kiváló megbízhatóságot szavatolnak. Magas hőmérsékletű környezetben a meghajtó sebességoptimalizált pozicionálási módba vált, mely alacsonyabb energiafogyasztást biztosít, és automatikusan csökkenti a zaj- és rezgéskibocsátást. Az akár egymillió órás MTTF (átlagos élettartam) és a 110 TB/év teherbírás révén aggodalom nélkül üzemeltetheti a biztonsági kamerarendszerét.

  NAGY TELJESÍTMÉNY ÉS HOSSZÚ ÉLETTARTAM
  A Toshiba 50 éve a technológiai újítások világszerte elismert úttörője – ez a know-how biztosítja merevlemez-meghajtóink kiváló minőségét. Nagy kapacitásra és teljesítményre tervezett meghajtóinkat azzal a biztos tudattal használhatja tárolórendszerében, hogy a Toshiba gazdag tapasztalata áll mögöttük. Az S300-hoz három év kibővített jótállás is tartozik, hogy még nagyobb nyugalommal bízhassa rá adatait.

  - Tárolókapacitás: 4TB
  - Fordulatszám: 5400RPM
  - Csatolófelület: SATA3
  - Cache: 128MB
  - Méret: 3,5 "
  - Termékcsalád: S300
  - Felhasználási terület: Videó megfigyelés

  Garancia 36 hónap
 • Gyártó
  Toshiba
  Kapacitás
  4TB
  Raktárkészlet
  0 db
  Cikkszám
  HDWT740UZSVA