Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Rocketbook Everlast kisalakú füzet - fekete

Rocketbook Everlast kisalakú füzet - fekete
 • Rocketbook Everlast kisalakú füzet - fekete
 • Rocketbook Everlast kisalakú füzet - fekete
13 200 Ft
ÍRJ, SZKENNELJ, TÖLTS FEL, TÖRÖLJ ÉS ÍRJ ÚJRA
INTELLIGENS JEGYZETFÜZET, AMI SOSEM TELIK BE.
 • - Méret 15,24 x 22,35 cm
  - Gyártó RocketBook

  ÍRJ, SZKENNELJ, TÖLTS FEL, TÖRÖLJ ÉS ÍRJ ÚJRA

  INTELLIGENS JEGYZETFÜZET, AMI SOSEM TELIK BE.

  EGYENESEN A FELHŐBE

  Képfeldolgozás
  A Rocketbook applikáció gyorsan és pontosan ismeri fel a füzeted oldalait. Pillanatok alatt pontosan körbevágva és tökéletes élességgel dolgozza fel az oldal tartalmát.
  Szinkronban a legtöbb felhő szolgáltatással
  Az oldalak alján levő szimbólumok segítségével bármely – általad használt – szolgáltató megfelelő helyére küldheted egy vagy több oldal tartalmát.
  A Rocketbook Everlast jegyzetfüzetet használva az írás ugyanolyan érzetet ad mintha bármilyen más papíralapú füzetbe írnál vagy rajzolnál és mégis digitális élményben van részed. A füzet újra és újra felhasználható és minden jegyzeted menthető, vagy megosztható a legismertebb felhő szolgáltatásokban vagy akár azonnal elküldhető mail-ben az okostelefonod segítségével. Az applikáció ingyenesen letölthető IOS-re vagy Android rendszerre az App Store-ból.

  Használj a legtöbb írószerboltban kapható radírozható Pilot FriXion (első tolladat tartalmazza a csomag) tollat, mellyel az írás törölhető, de ugyanakkor az oldalon is megtapad. Ha használat után végleg törölni szeretnéd az egész oldalt, használd a Rocketbook saját törlőkendőjét vagy bármilyen más kendőt. Egy kis nedvességgel az írás könnyen törölve, azonnal eltávolítható. Nem varázslat! Előtte ne felejts szkennelni a Rocketbook applikációval!A Rocketbook Everlast azoknak készült akik évekre vagy akár örökké használatos jegyzetfüzetre vágynak és szem előtt tartják környezetünk védelmét. Az Everlast oldalai szintetikus anyagokból készülnek és könnyű, sima írási érzetet kölcsönöznek a felhasználónak. Legyen ez az első és utolsó “zöld” jegyzetfüzeted!

  Használd újra és újra ahányszor csak szeretnéd! Jegyzetelni Pilot FriXion tollal tudsz, a törléshez csak enyhén nedves kendőre van szükséged. Aztán kezdheted elölről…

  Halvány pontháló minden oldalon
  32 írható beloldal
  Enyhén nedves kendővel törölhető oldalak
  Korlátlanul újrahasználható
  A csomag tartalmaz egy 1 db Pilot Frixion tollat és 1 db törlőkendőt
 • Cikkszám
  EVR-E-RC-A-FR