Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Logitech G29 Driving Force Racing Wheel USB kormány

Raktárkészlet: 0 db
Logitech G29 Driving Force Racing Wheel USB kormány
 • Logitech G29 Driving Force Racing Wheel USB kormány
114 995 Ft
Nincs raktáron
Hitelkalkulátor
USB, Fekete-Kék, PC, PS3, PS4, Kormányváltó, Pedálok
 • -Minden kezelőszerv könnyen elérhető távolságra található.

  -A D-pad, a gombok és a váltókarok mind be vannak építve a versenykormányba.

  -A kormány középpontja felett található LED fény mutatja, hogy pontosan mikor kell fel- vagy visszaváltania. Úgy tarthatja fenn a maximális gyorsulást, hogy le se kell vennie a szemét a pályáról.

  -A kormány elején elhelyezett 24 állású váltótárcsa és +/- gombok segítségével tovább finomhangolhatja vezetési beállításait.

  Még élvezetesebb konzolélmény

  Miután megtapasztalta a Driving Force nyújtotta élményt, valószínűleg sosem fog újra hagyományos kezelőszervekkel játszani.

  A G29 játékhoz tervezett kormány a PlayStation(R)4 és PlayStation(R)3 konzolok legújabb versenyszimulátor játékaihoz készült.

  A G29 Driving Force a Logitech Gaming Software segítségével PC-n is használható.

  Érezzen meg minden súlypontváltozást vagy gumiabroncs-csúszást

  Érezze az abroncsokat minden kanyarban és minden tereptípuson, továbbá az alul- és túlkormányzást, és még mást is. Az erőteljes, kétmotoros műterhelés valósághűen szimulálja az erőhatásokat, hogy még pontosabban reagálhasson.

  Versenyre kész anyagok, melyek bírják a terhelést

  A Driving Force elviseli a versenyhelyzetek terhelését, és hosszan tartó megbízhatóságot nyújt. A G29 váltókarja tartós acél golyóscsapágyazású, a váltókarok és a pedálok pedig rozsdamentes acélból készülnek. A versenykormányt minőségi, kézzel varrt bőr borítása a nagyteljesítményű versenyváltók kinézetét és érzetét kelti, továbbá kényelmesebb és tartósabb élményt biztosít.

  Feszes, zökkenőmentes és pontos vezérlés

  Hihetetlenül zökkenőmentes és csendes kormányzást tesz lehetővé. A spirális hajtás hasonló, mint amit az autók sebességváltójában használnak a nem kívánt zajhatások és rezgések csökkentéséhez. A holtjátékot megakadályozó feszítés a kereket és a pedálokat szorosan fogja, a legjobb irányítást nyújtva. A G29 Driving Force kormánykerék egy tartós és megbízható, Hall-effektusos kormányzásérzékelővel rendelkezik, mely mágneses mezőkkel ismeri fel a kormány pozícióját.

  Állítható a maximális kezelhetőség érdekében

  A gáz-, fék- és kuplungpedálokat tartalmazó különálló pedálegység révén még valósághűbb vezetési helyzetet vehet fel. A G29 Driving Force használatával kényelmesen gyorsíthat, fékezhet és válthat sebességet ­ mintha egy valódi autóban ülne.

  A nemlineáris fékpedál a nyomásérzékeny fékrendszereket imitálja az érzékenyebb, pontosabb fékérzet érdekében. A még pontosabb vezérlés érdekében áthelyezheti a pedálok taposófelületét, hogy még könnyebben tudjon váltani a pedálok közt.

  A pedálegységet kemény padlók esetében a gumitalp, szőnyeg esetében pedig a szabadalmaztatott, elrejthető csúszásgátló rendszer tartja ott, ahová helyezte.

  Mindig maradjon irányban

  A perifériás látómezőben megjelenő jelzésnek köszönhetően mindig könnyen ellenőrizheti, hogy a kormánykerék megfelelő szögben áll. A kormánykeréken található csík jelzi, hogy merre mutat a kormány.

  Nagy pontosságú fokozatválasztás

  Egészítse ki a pilótafülkéjét a még élethűbb élményért. Illessze a hatsebességes manuális Driving Force Shifter váltót a versenykormányhoz.

  Garancia: 24 hónap
 • Raktárkészlet
  0 db
  Cikkszám
  941-000112