Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Áruhitel

Meglátta? Megvenné? Segítünk!
Az OTP áruvásárlási és szolgáltatási gyorskölcsönt kedvező feltételek mellett veheti igénybe tartós fogyasztási cikkek és szolgáltatások vásárlására.

Kíváncsi a részletekre? Minden kérdésére válaszolunk!

Ki kaphat kölcsönt?
Az áruvásárlási gyorskölcsönt mindenki igénybe veheti, aki:
– 18. életévét betöltötte,
– devizabelföldi természetes személy,
– legalább havi 40.000Ft igazolt nettó jövedelemmel rendelkezik, valamint
– nem áll a természetes személyek adósságrendezéséről szóló 2015. évi CV. törény szerint, bármely banknál vagy pénzintézetnél nyilvántartott hitelével vagy kölcsönével kapcsolatosan adósként vagy adóstársként adósságrendezési eljárás hatálya alatt, ilyen eljárást nem kezdeményezett, valamint
– megfelel az OTP ank hitelbírálatának.

Mekkora összeget lehet felvenni?

A gyorskölcsön legkisebb összege 20.000Ft, a felső határa 1.000.000Ft. A futamidő 6-tól 48 hónapig terjedhet, melyet tetszése szerint választhat meg.

Mennyibe kerül a kölcsön?
A sztenderd áruhitel termék havi törlesztő részletei magukban foglalják az ügyleti kamatot. A sztenderd áruhitel termék mellet egyéb konstrukciók is elérhetőek időszakos jelleggel, korlátozott kereskedői körben.
Az egyes szerződéses partnereknél elérhető konkrét konstrukciókról az értékesítési helyiségekben elhelyezett Hirdetményből tájékozódhat.

Gyorskölcsön – gyors hitelbírálat
Ha kitöltötte a kölcsönkérelmi nyomtatványunkat, perceken belül megmondjuk Önnek, hogy milyen feltételekkel veheti fel az igényelt kölcsönt. Amennyiben a szükséges dokumentumok is rendelkezésére állnak a meghatározott saját erő befizetése után a kiválasztott árucikket már haza is viheti.

Akár saját erő nélkül is vásárolhat!

Adóstárs nélkül is!
Az áruvásárlási gyorskölcsön akár egyedüli kötelezettségvállalással is igénybe vehető, ha az egyedi hitelbírálat során megfelel hitelfeltételeinknek.

Igényléshez szükséges okmányok és dokumentumok:
Kérjük, hogy a kölcsönigényléshez minden kölcsönigénylő vagy társigénylő hozza magával az alábbiakat:
– személyi vagy személyazonosító igazolvány, és egy másik, a személyazonosság megállapítására alkalmas okirat (adó, vagy TB kártya, útlevél, jogosítvány, közalkalmazotti igazolvány),
 munkáltatói jövedelemigazolás (30 napnál nem régebbi kiállítású), vagy utolsó három havi lakossági bankszámla kivonat is elfogadható,
– ha Ön bankunknál rendelkezik legalább 3 hónapos, jövedelem-átutalásos lakossági bankszámlával, jövedelemigazolást nem kell bemutatnia,
– más banknál vezetett bankszámla esetén az utolsó 3 havi számlakivonat, OTP Banknál vezetett bankszámla esetében a számlaszám ismerete,
– legutolsó havi, kiegyenlített közüzemi díjszámla, vagy vezetékes telefonszámla vagy előfizetéses mobil telefonszámla.

Ha Ön:
– nyugdíjas, akkor a fentieken túl, nyugdíjas igazolvány és utolsó havi bankszámla kivonat vagy nyugdíj szelvény vagy tárgyévi év eleji nyugdíj értesítő,
– vállalkozó, akkor a fentieken túl, vállalkozói igazolvány (vagy a tevékenység folytatására kiadott igazolás), és az utolsó lezárt üzleti évre vonatkozó eredeti, 30 napnál nem régebbi, NAV által kiállított jövedelemigazolás is szükséges.

Reprezentatív példa:
– Konstrukció megnevezése: Áruhitel Sztenderd 201804
– Kölcsön összege: 500.000Ft
– Futamidő: 36 hónap
– Éves ügyleti kamat (a teljes futamidő alatt fix): 34,05%
– Kölcsön teljes díja: 304.600Ft
– A futamidő során fizetendő teljes összeg (törlesztő részletek összege): 804.600Ft
– Teljes Hiteldíj Mutató (THM): 39,8%*
*A THM számítás során a folyósítás és az első esedékesség közötti lehetséges legrövidebb időszak – 31 nap – kerül figyelembe vételre.

A reprezentatív példa a termékre irányadó, a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) kormányrendelet szerint, a kereskedelmi kommunikációban megjelenítendő kölcsönösszeg és futamidő figyelembe vételével, az alap konstrukcióra került meghatározásra, annak értékei az igényelt kölcsönre irányadó értékektől eltérhetnek.
Az igényelt kölcsönre irányadó értékek a kölcsönigénylési dokumentumokban találhatóak, a reprezentatív példa pusztán tájékoztatásként szolgál.

További tájékoztatók
A tájékoztatás nem teljes körű. A részletek iránt érdeklődjön az üzletekben, helyszíni ügyintézőinknél, vagy látogassa meg honlapunkat, ahol tájékoztatást kaphat az OTP Bank egyéb termékeiről is.
Ez az ismertető nem minősül az OTP Bank részéről nyilvános ajánlattételnek. Az OTP Bank a hitelbírálat jogát fenntartja.
Teljes Hiteldíj Mutató (THM) 500.000Ft összegű, 36 hónap futamidejű, alap konstrukcióban igényelt kölcsön esetén: 39,8%*
*A THM számítás során a folyósítás és az első esedékesség közötti lehetséges legrövidebb időszak – 31 nap – került figyelembe vételre.